Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPoli Sara 6000 Ft / 60 perc

Poli Sara

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36303997423

Végzettség: Nyelvi oktatás és D.ITAL.S. képesítés

Foglalkozás: Olasz tanár

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Ciao a tutti!
Welcome to those who love Italian culture and would like to explore it through language learning.
I am an italian "ragazza" in love with language learning and italian culture. Before being a teacher, I am a learner. I like to explore the differences and similarities between languages.
I have a language high school degree and in Tuscany I obtained the D.ITAL.S. certificate for teaching Italian to foreigners.
Language is communication and interaction, and through these lessons learners will develop the ability to use it appropriately in a given situation to achieve a determined goal.
I love cultural exchange between peoples and I am ready to start learning with you!

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kotnyek Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sara is the best teacher I've ever had. She is not just very kind but really a competent and conscientious person as well. I always enjoy her classes because I can get a chance to speak and improve my Italian. She is also very flexible.

Szíjj Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 23
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sara é migliore!!! Sara is the best! Sempre con compiti interresanti. Always with interesting excercises. Non solo grammatica, ma chiacchiere tante. Not just grammar, but many chitchat. Italaiana vera con lingua italaiana viva. Truly Italian with live italian language Lei é perfatta scelta, se vorresti parlare italiano vero!!!! Sara is best choice if you want to speak the real italian.

Németh Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sara nagyon lelkiismeretes és türelmes tanár. A mai beszélt olasz nyelv elsajátításra remek alkalmat nyújtanak a pörgős órák, az egyedi érdeklődést figyelembe véve szaknyelvi (üzleti) szókincs megtárgyalására is van lehetőség, ez utóbbinál angolt használva közvetítő nyelvnek. Örömmel megyek órákra!

Geráth János értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen nyelvtanárra leltem. A tanítási módszere tökéletesen megfelel az igényemnek. Kezdő voltam az olasz nyelvben, de az első órától kezdve végtelen türelemmel kizárólag olaszul beszélünk. Az általam még nem ismert szavakat, kifejezéseket, nyelvtani fogalmakat addig magyarázza, míg meg nem értem Köszönhetően a jó módszernek óriási lépésekkel haladok. Minden óra nagy élményt jelent számomra és alig várom a következő alkalmat

Hegyháti Szilvi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szuperek az órák, még csak néhányon voltam, de szerintem nagyon jól tudok haladni és sokat tanultam máris. Minden héten alig várom az órát. :) Sara nagyon kedves, és bár azt hiszi, hogy nem beszél elég jól magyarul, mégis mindent meg lehet érteni. Mindig nagyon lelkiismeretesen fekészül az órákra és tényleg élvezetesek az órák :)