Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTóth Boglárka 5500 Ft / 45 perc

Tóth Boglárka

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Bemutatkozás

Angol és olasz nyelvekből diplomával, továbbá CELTA oklevéllel rendelkező nyelvtanár vagyok. A 15 éves nyelvtanítási tapasztalatomat Magyarországon kívül Oroszországban és Olaszországban szereztem meg. Az általam tanított nyelvek: angol, olasz és orosz. A munkám során már minden korosztályú és szintű tanítványt tanítottam. A tanításon kívül lehetőségem volt egy nyelviskolát vezetni, aminek köszönhetően elsajátítottam a pontos szintfelmérést, a helyes tanulmányi menetrend megállapítását a szintfelmérő és az ügyfelek egyéni elfoglaltsága, elvárásai és haladási tempója alapján. Ezenkívül megtanultam hogyan kell az ügyfelekkel bánni és hatékonyan kommunikálni velük. Továbbá van némi tapasztalatom konszekutív tolmácsolásban és fordításban.

Az óráim bemutatása
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor egy próbaóra keretében eldöntheted, hogy fogunk-e tudni közösen dolgozni vagy sem. A közös munkát a nyelvtudásod felmérésével kezdjük, majd átbeszéljük a céljaidat és azt, hogy ezek eléréhésez mennyi idő és befektettett munka lesz szükséges. Továbbá javasolni fogok egy tanulmányi tervet és arra is javaslatot fogok tenni, hogy milyen gyakran kéne órákat venned. Természetesen figyelembe véve az elfoglaltságaidat és a határidőt (amennyiben van). Az összes angol, olasz és orosz nyelvvizsgát ismerem, így nyugodtan jelezd, ha igényt tartasz az általad választott nyelvvizsgára való felkészülésre. Nagy tapasztalatom van a nyelvvizsgákra való felkészítésben, ezáltal egyrészt segíteni tudok majd a tanulásban, másrészt már a legelején meg fogom tudni mondani, hogy melyik vizsgát lesz érdemes választani - ha esetleg még kétségeid lennének a végleges döntéshozatal előtt. Kérésre próbavizsgát is tarthatunk. Az órák a tanulmányi tervhez és ezzel egyidőben a tanulók igényeihez fognak igazodni. A tanórákon mindig nagy hangsúlyt kap majd az idegen nyelven történő beszélgetés, és a kiejtésfejlesztés. Ezenfelül a már jól bevált tankönyveken és munkafüzeteken kívül, újabb tananyagokat, - úgy, mint hanganyagok, podcast, videó, DVD - is használni fogunk. Az órák oldott, kellemes hangulatban szoktak zajlani, olyan atmoszférát igyekszem létrehozni, hogy azok is el kezdjenek beszélni, akik amúgy rettegnek az idegen nyelven történő megszólalástól, vagy valamilyen blokkjuk van a múltból, és emiatt nem bírnak beszélni.

Remélem, hogy hamarosan viszontláthatlak az egyik próbaórámon!

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület, II.János Pál pápa tér

Online oktatást vállal.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Szaknyelv: egészségügyi, üzleti, banki

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.