Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVarga Boglárka 7000 Ft / 60 perc

Varga Boglárka

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 22 év

Végzettség: főiskola

Foglalkozás: tanár

Kor: 44 éves

Bemutatkozás

22 éves tanítási tapasztalattal rendelkező nyelvtanár vagyok. várom az olaszul tanulókat minden szinten. érettségire, nyelvvizsgára ill. pótvizsgára is vállalok felkészítést.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kovács Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi az egyik legfelkészültebb tanár akivel valaha találkoztam. Engem olasz C1 írásbeli vizsgára készített fel, ami elsőre sikerült is. Az órák jó hangulatúak, pörgősek, minden feladattípusra szántunk elég időt. Szívből ajánlom őt mindenkinek, aki szeretné az olasz nyelvet jól elsajátítani.

Perlaki Emese Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A közelemben kerestem olasz tanárt, így találtam rá Bogira. Már több mint fél éve járok hozzá. Nagyon kezdő szintről kezdve és mostanra már a nyelvvizsga időpont is körvonalazódik. Bogi nagyon jól magyaráz, türelmes, a tanítása rendkívül strukturált. Az órák jól fel vannak építve, a gyakorlásoknak mindig része a már tanult anyag is, hogy ne felejtsünk illetve, hogy egyre könnyedebbé váljon a nyelvhasználat. A munkám miatt fontos volt, hogy különböző időpontokban tudjak járni, ezt teljes mértékben lehetővé teszi rugalmassága, mert még akár szombaton is tudok hozzá menni órára. Nagyon meg vagyok vele elégedve és minden szempontból csak ajánlani tudom.

Böszörményi Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi a valaha volt legjobb nyelvtanár, akivel találkoztam! Francia C1 után kezdtünk el olaszul tanulni, teljesen az alapoktól. A lelkesedése, alapossága és kedvessége minden nap motivál a tanulásra. Az alapok lefektetésére szán időt, az anyagokat adaptálja egyéni igényekhez mérten. Munka mellett nehezebb mindig megfelelő időpontot találni, de Bogi mindig elérhető és segít, hogy ne kelljen kihagyni órát. Tényleg, egy álom tanár 21. századi szemlélettel, óriási tudással és tanítani akarással :)

Előd Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tudom, reklámszövegesen hat, de: Ha igazi olasz tanárt keresel, megtaláltad! Egy éven át tanultunk Bogival, a kitűzött cél a nyelvvizsga volt. Végig kísért az utolsó lépésig, amiért örökké hálás leszek neki (Ugye tudod?). Az órák változatosak voltak, motiválóan kedvesek és nagyon felkészültek. A nyelvtant és a kisebb finomságokat vegyítve tálalta a könnyebb részekkel, szavakkal, beszéd, hallásértés és olvasási feladatokkal, amitől az egész egy okos kerek egészként maradt meg az óra után. Ha úgy éreztem/ éreztük, hogy valami több türelmet ígényel, további feladatokat küldött, hogy még többet gyakorolhassam őket a következő óránkra. Ugyanígy volt az íráskészséggel is, számos témát érintettünk és megérte a ráfordított időt, a nyelvizsgám a tanúm rá. Mindenkinek más tanulás/tanítás módszertan válik be, én pedig Bogitól megkaptam a rám szabott, igazi, magas szintű, komplex tudást. :)

Boroznaki Dalma értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint egy éve járok Bogihoz olaszra , teljesen sors szerű volt,hogy hozzá mentem,és tökéletesen egymásra hangolódtunk. Sokszor türelem kell hozzám,hiszen kicsit lassabban tanulok , és Bogi pedig végtelenül türelmes és nagyon jó tanár . Az,amitől eleinte féltem az a nyelvtan része volt,és mostanra már semmi félni valóm nincsen. Tüzetesen átvesszük,annyi példával, és gyakorló feladattal,amennyire nekem szükségem van. Önbizalmat ad,és minden órán értékeli a fejlődésem,és amiben még gyakorlásra szorulok,arra ráfekszünk,és nem megyünk tovább addig,ameddig nem megy úgy,ahogy szeretném. Mindig jól érzem magam, és tökéletes levezetése a napomnak . A tanulásban az is mérvadó,hogy milyen tanárod van,hiszen nagyon nagy részben ez is hozzá tartozik ahhoz,hogy szívvel lélekkel megszeresd azt,amit tanulsz . Mindenkinek olyan tanárt kívánok,mint Bogi ! : )