Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMárkus Linda 4000 Ft / 60 perc

Márkus Linda

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36202969022

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: Olasz, német szakos tanár

Foglalkozás: Nyelvtanár

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló!

Lehetsz kezdő vagy haladó, lelkes vagy kételkedő, céljaid eléréséhez szívesen nyújtok támaszt. Legyen szó érettségiről, nyelvvizsgáról, külföldi munkáról vagy hobbiról, változatos feladataimmal és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Te fejlődésedet segítsem.

Magamról annyit mondanék, hogy az ELTE olasz-német tanári szakán végeztem, diplomával, és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem mindkét nyelvből valamint többször, hosszabb időszakon át éltem és dolgoztam Olaszországban. Tanítási tapasztalattal szintén rendelkezem, egy budapesti kéttannyelvű gimnáziumban valamint a BGE-n tanítok. Diákjaim a nyelvvizsgát sikeresen teljesítették. Online oktatást is vállalok, valamint turizmus szaknyelv tanítását.

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Szaknyelv

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.