Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Értékelési útmutató

Kérjük csak akkor írj értékelést, ha nincs ellene kifogásod, hogy értékelésed felett teljes nevedet is kiírjuk. E-mail címedet nem írjuk ki.

Ha vettél már órát a magántanárnál, lehetőséged van értékelést írni róla. Az űrlapon pontosan add meg nevedet és e-mail címedet. A hitelesség miatt csak olyan e-mail címet fogadunk el, mely részben, vagy egészben tartalmazza a vezetéknevedet. Erre a címre küldjük neked azt a levelet, melyben egy link található. Kattints rá, hogy megerősítsd értékelésedet. A megerősítést követően ellenőrízzük az értékelést és ha kérdésünk van, akkor e-mailben feltesszük őket neked. Ez azért fontos, hogy csak megbízható beszámoló jelenjen meg nálunk. Jogot formálunk arra, hogy ha úgy látjuk jónak, az értékelést figyelmen kívül hagyjuk, erről nem küldünk külön értesítést. Ha egy értékelést elfogadunk, akkor az megjelenik az oldalon, méghozzá az adott oktató lapján. Ilyenkor neked is és neki is értesítést küldünk. Rendszerünk lehetővé teszi a tanárnak a reagálást az olvasottakra, mely az értékelés mellett fog megjelenni. Ha ez történik, e-mailben tudatjuk veled.

Az értékelés egyik része pontozás jellegű, az űrlap jobb oldalán négy tulajdonsághoz kell 1-től 5-ig pontokat rendelned annyi számú csillagra való rákattintással, amennyire elégedett vagy, minél többet jelölsz be, annál pozitívabb a véleményed. Másik része a szöveges leírás, itt arra kérünk, hogy lehetőleg részletesen, de csak a diákok számára fontos információkra szorítkozva értékeld tanárodat. Kérjük, hogy ügyelj a következőkre:

-Tényeket írj, próbálj objektíven értékelni. Természetesen lehetsz kritikus is, de tárgyilagosan fogalmazd meg, mi nem tetszett, ne érzelmektől vezetve.

-Kerüld a sértő szavakat, kifejezéseket, kerüld a tanárral kapcsolatos személyes jellegű megjegyzéseket, melyek például a világnézetére, bármilyen hovatartozására, fizikai megjelenésére, magánéletére vonatkoznak. Csak oktatással kapcsolatos dolgokról írj.