Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPalóc Marcsi 3800 Ft / 60 perc

Palóc Marcsi

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: magyar szakos tanár; olasz szakos bölcsész (Olaszországban szerzett diploma)

Facebook oldal: https://www.facebook.com/buongiornoblog/

Weboldal: https://buongiorno.blog

Bemutatkozás

Rólam
Két nagy hobbim van: az irodalom és Olaszország. A hobbi pedig valójában több, mint hobbi: Budapesten magyar nyelv és irodalom szakon végeztem tanári képesítéssel, majd Olaszországba mentem világot látni, és ott a Firenzei Egyetemen olasz irodalomból szereztem mesterdiplomát. Immár több mint 9 éve élek Toszkánában, a tanítással pedig 3 éve foglalkozom igazán intenzíven. Referenciám a buongiorno.blog, amelyet másfél évvel ezelőtt kezdtem el vezetni, s amelyen immár több, mint 200 nyelvleckével várom az olaszul és az Olaszországról tudni vágyókat!

Az órákról
A nyelvtudásom közel anyanyelvi szintű, így minden szinten vállalok tanítványokat (egészen C2-ig). Az órákat személyre szabottan, lépésről lépésre építem fel, az elérendő cél tudatában. Nem könyvből tanítok, hanem én készítem és válogatom össze az óra anyagát, kifejezetten neked! Mindig is azt vallottam, a nyelv nem egy lesimított nyelvkönyv. Éppen ezért már egészen kezdő szinttől eredeti forrásokat felhasználva és reális szituációkon keresztül fedeztetem fel veled, milyen is jó olaszul megállni a helyed!
Ha szeretnél egy kis betekintést nyerni, keresd fel a buongiorno.blog című oldalamat!

Elérhetőségem:
p.marcsi@gmail.com

Árak:
Az első óra előtt egy ingyenes 20-30 perces szintfelmérést és bemutatkozást tartok!
60 perc – 3800 ft / vagy 11 euro

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

9 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Borbély Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Megcsináltuk együtt a lehetetlent! Marcsit egy nagyon nehéz helyzetben találtam meg, amikor egymás mellet 2 különböző szintű olasz egyetemi vizsgát kellett a következő szemeszterben letennem, de teljesen kezdőként a nulláról indultam. Végtelen türelemmel óráról-órára külön készített egyedileg a követelményekhez igazított anyagokkal, folyamatos visszajelzésekkel és végtelen profizmussal vezetett végig. Minden egyes vizsgám és részvizsgám átlagon felüli eredménnyel sikerült. Több nyelven beszélek, rengeteg jó nyelvtanárhoz volt szerencsém, de Marcsinál hatékonyabban és profibban még sohasem tanultam nyelvet. Köszönöm itt is!

Nagy Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teljesen kezdőként vágtam bele az olasz nyelvtanulásba. Marcsi támogatásával, türelmével, kreativitásával pedig az elmúlt egy évben nem csak a nyelvet, hanem ezt a kultúrát és a benne élőket is egyre jobban megszerettem. Társasjátékok, dalszövegek és videók teszik színesebbé az órákat, az anyagok pedig valóban az én preferenciáim szerint készülnek. Ezzel minden órán sikerélmény ér, egy-egy nehezebben megoldott feladatban tudom leginkább visszamérni a fejlődést. Iszonyú sok bátorítást és pozitív visszajelzést kapok a Marcsitól, amiért szintén nagyon hálás vagyok neki.