Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCserhati Judit 3000 Ft / 45 perc

Cserhati Judit

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 00393425251179

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: egyetemi

Foglalkozás: olasz-történelem szakos középiskolai tanár

Kor: 39 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/olasztanarom/?ref=br_rs

Weboldal: http://vacanzestudioinitalia.com/

Bemutatkozás

Rómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszországban élek, ahol egy magyar közvetítőnyelven oktató olasz nyelviskolát vezetek. Ha szeretnél Olaszországban a tengerparton délelőttönként nyelvtanfolyami keretek között olasz nyelvet tanulni, délután pedig a tengerparton pihenni vagy a környéken kirándulni tekintsd meg a nyelviskola honlapját:

www.vacanzestudioinitalia.com

Ha pedig otthonról szeretnél nyelvet tanulni választhatod a tanulás online formáját skype-on keresztül. A tanulásnak ez a módja épp ugyanolyan hatékony mint a személyes óráké. A különbség az, hogy az utazásra fordított időt és pénzt megspórolva otthon tudsz tanulni, mert az internet lerövidíti a köztünk lévő távolságot. Az órákhoz szükséges tananyagot email-ben, whatsapp-on, skype-on szoktam átküldeni. Ahhoz, hogy online órákat vehess, semmi másra nincs szükséged, csupán stabil internetre, számítógépre és kamerára. Ez utóbbi nem feltétlenül szükséges, de személyesebbé teszi az órát, ha látjuk egymást.

Az egyik céges nyelvtanfolyamon járt minőségellenőr írta rólam:

"Judit kiváló munkát végez, órán nagyon precíz, ugyanakkor rugalmas is a tanyanyag feldolgozását illetően. Alapos, lelkiismeretes. A diákjai nagyon szeretik, mert amellett, hogy kiváló órákat tart, oldott hangulatot teremt."

Szakmai hátteremről:

Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel rendelkezem. Az egyetemi évek alatt több alkalommal tanultam ösztöndíjjal és nyaranta dolgoztam is Olaszországban. Az egyetem elvégzését követően 4 éven keresztül tanítottam magánúton, tartottam céges tanfolyamokat és dolgoztam óraadóként a közoktatásban is. 4 éve Olaszországban élek. A párom olasz, a gyerekeim pedig már itt születtek.

Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor írj és megbeszéljük az első skype-os órád időpontját.
Áraim:
Egyéni órák:
3000 HUF/45 perc

3600 HUF/60 perc

5000 HUF/90 perc

Egyéni óra (szaknyelv):

5000 HUF/60 perc

6000 HUF/90 perc

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.