Olasz magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKAtomyr Nora 4000 Ft / 60 perc

Atomyr Nora

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok

Telefon: (+36)709410874

Oktatási tapasztalat: 13 év

Végzettség: Bölcsészdiploma-Università degli Studi della Calabria (Italia)

Foglalkozás: Nyelvtanár, fordító

Facebook oldal: https://www.facebook.com/italianora/?ref=bookmarks

Weboldal: https://italianora.hu/okosodo/

Bemutatkozás

• 13 év Olaszország
• 13 év tanítási tapasztalat
• Olaszországban szerzett bölcsészdiploma
Egy napsütötte, dél-olaszországi tartományban éltem 13 évig, ahova a szívem vitt, és ahol az egyetemet is végeztem. Nyelvtudásom hosszú évek alatt csiszoltam egyre biztosabbra. A saját tanulási tapasztalataim felhasználva kezdtem el tanítani, miután hazajöttem Olaszországból. 13 év alatt nagyon sok kiegészítő anyagot készítettem, hogy színesebbé és hatékonyabbá tegyem a tanulást.
Ebből az anyagból először egy A1-es nyelvkönyvet írtam, és most dolgozom a weboldalamon, ahol videós nyelvleckéken keresztül fogok oktatni. Nézz rá, itt a link az oldalon!
Óráimat az egyén tempójához, igényéhez alakítom, melyek, - hacsak nincs másra igény, - úgy vannak felépítve, hogy váltakozzanak a különböző képességfejlesztő tevékenységek: írott szöveg olvasása, fordítása, hallott szöveg értése, beszédfejlesztés, új nyelvtani rész, régi nyelvtani rész ismétlése, ha szükséges, nyelvtan gyakorlása írásban, szóban, játékosan, oldott légkörben.
Több mint 4 évig olasz nyelvű ügyfélszolgálatosként dolgoztam, így bővültek informatikai ismereteim annyira, hogy ma a tanításban fel tudjam ezt használni. A technika jóvoltából ma már minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy az online tanítás is ugyanolyan hatékony legyen, mint a face to face (faccia a faccia) órák.
Bármelyik nyelvvizsgára is készülsz, bármilyen céllal is tanulod az olaszt, én mindig arra törekszem, hogy magamból a legtöbbet adjam, és a tanítványból a legtöbbet hozzam ki.
Ha kedvet kaptál, ne habozz, alapozz! Hívj fel! :)
Ti aspetto! Szeretettel várlak az óráimra!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

13 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@olasztanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.